top of page

Trainingen

Op deze pagina informeren wij u over de mogelijke trainingen die wij kunnen verzorgen.

Basistraining marketing

Wat schrijf je nu allemaal in een ondernemingsplan? En wat moet er staan? Dit zijn vaak de vragen die iedereen stelt, die een ondernemingsplan wil schrijven.

 

Speciaal voor de beginnende ondernemer of oriënterende ondernemer, die hun eigen visie eens op papier tegen het licht willen houden, zodat mensen in de omgeving mee kunnen denken of de keuzes die gemaakt zijn, of misschien op korte termijn gemaakt moeten worden.

  • Aantal dagdelen: één avond van 4 uur of in overleg

  • Aantal deelnemers per groep: min. 1 en max. 4

  • Kosten: €100,- per bijeenkomst + €25,- per persoon

Klantgericht denken voor ZZP’ers en starters

Die man belt elke dag met hetzelfde verhaal. Dat irriteert me mateloos. Soms is het begrijpelijk dat uw medewerkers een klant als lastig ervaren. Toch wil iedere klant, ook die lastige, zich begrepen en gerespecteerd voelen. Daarom staan in deze training inlevingsvermogen en klantgericht communiceren centraal. We doen veel praktische oefeningen en er is alle ruimte om met eigen situaties aan de slag te gaan.

De klant zo goed mogelijk van dienst zijn, is enorm belangrijk. Maar wat betekent dat precies en wat komt er allemaal bij kijken? In deze basistraining komen verschillende onderwerpen en vaardigheden aan bod: van klantgericht schrijven en telefoneren tot omgaan met klachten en het voorkomen van conflicten. We stellen het trainingsprogramma in overleg met u samen en stemmen het helemaal af op uw wensen.

  • Aantal dagdelen: in overleg

  • Aantal deelnemers per groep: in overleg

Time management

Gauw, gauw nog even de stukken voor de volgende klant kopiëren. En dan naar de klant toe rijden, tijdens het rijden nog even een afspraakbevestiging maken met een andere klant en wat mensen bellen. En dan vanavond met de administratie bezig. Broodje eten moet maar even tussendoor. Tijd voor pauze heb je niet. Die klagende klant moet maar even tot morgen wachten. Je belt hem dan wel terug. Niet vergeten. O, hè, morgen offerte gesprek met een nieuwe prospect, helemaal vergeten. Nou ja, niks voorbereid, pech. Geen tijd voor gehad.

Hoe vaak verloopt een werkdag zo? Te vaak? Dan is het misschien tijd om iets aan timemanagement te gaan doen.

bottom of page